ÖN KAYIT
CONNECTIONS

Sınav İlkokullarında Connections adı verilen İngilizce Bağlantı Dersleri,   ilkokul 1. 2. 3. ve 4. sınıflarda verilir. Connections dersinde İngilizce ve Anadil öğretmeni aynı anda sınıfta bulunurlar. İngilizce Koordinatörlüğü tarafından programa entegre edilmiş bütünleşik yapıya sahip ‘Tam Öğrenme Modelli’ eğitim anlayışıyla iç içe giren Connections derslerinde, öğrencilerin günlük İngilizce faaliyetlerinden profesyonel kullanıma uygun öğrenme yolunda Anadil Programları ile paralel yapıda ilerlemektedir.

Sınav Koleji İngilizce Koordinatörlüğü tarafından titizlikle oluşturulan ‘Connections’ bağlantı derslerinde günlük temel İngilizce eğitimi, sağlam temelli akademik İngilizce eğitimi ve öğretiminin birbirini tamamladığı bir program uygulanır.
 
Üst düzey düşünme becerilerini geliştiren, beceri ve yeteneklerinin ortaya çıkarılmasını içeren Tam Öğrenme Modeli çerçevesinde, tüm öğrenciler başarılı olma yolunda hazır hale getirilmektedir. İngilizce ve Anadil öğretmeni bu anlamda derslerde ve ders aralarında her öğrenciyle yakından ilgilenir. İngilizce öğretiminde teorik eğitimi anlayışından uzak bir program ile tasarlanan Connections Bağlantı Dersleri ile  pratik ve akademik eğitim doğal öğrenme çerçevesinde bir arada verilmektedir.
 
 

26 Temmuz 2021