ÖN KAYIT
EĞİTİM DELİSİ ÖĞRETMENLER

EĞİTİME ADANMIŞ ÖĞRETMEN KADROSU


Sınav Eğitim Kurumlarında öğretmen seçimine büyük bir özen gösterilir. Onun için burada kendini eğitime adamış, başarılı, özverili, yeniliğe açık, mesleki bilgisi ve genel kültürü yüksek, iletişim kurabilme, kriz çözebilme yeteneği olan, öğrencilerinin bireysel farklılıklarını gözeten öğretmenler görev yapar.

Sınav Eğitim Kurumlarıöğretmenleri, her öğrenciyi büyük bir sorumlulukla yakından takip eder, onlarla hakkaniyet çerçevesinde ''ayrıştırmadan-yarıştırmadan’' ilgilenir ve sürekli empati kurarak onları anlamaya çalışır.
 
 

ÖĞRETMEN MUTLU İSE EĞİTİM HARİKA OLUR


Sınav Koleji "Öğretmen mutlu ise, eğitim harika olur" sloganıyla yola çıkarak, ilk günden itibaren öğretmenlerinin niteliği ve başarısının artırılması için öğretmenlere özlük hakları dahil geniş imkânlar tanımaktadır. Bu yüzden Sınav Kolejinde kendini mesleğine adamış "Eğitim delisi" öğretmenler yıllarca ve güvenle görev yapar. Sınav Koleji öğretmenlerinden eğitim alan öğrenciler ise aynı şekilde hayatta mutlu ve başarılı olur.

 


 

SINAV ÖĞRETMENLERİ MYEXAMY SAYESİNDE ÇOK DAHA GÜÇLÜ

 
Sınav Eğitim Kurumlarında, planlı çalışma alışkanlığına sahip, bilgisayar kullanımında etkin ve alanında uzman öğretmenler; Sürekli Eğitim Platformu Myexamy sayesinde dijital anlamda çok daha güçlüdür.
 
Yapay Zekâ Tabanlı Myexamy ile Sınav Eğitim Kurumları öğrencileri kendilerini, öğretmen ve yöneticiler de öğrencilerin akademik gelişimini anlık takip ederek tam öğrenme ile yüksek başarı elde ederler.

18 Mayıs 2021