ÖN KAYIT
KÜLTÜR KULÜPLERİ

OKUL KÜLTÜR KULÜPLERİ

BİLİM ATÖLYESİ KULÜBÜ

 
Kulübümüz; öğrencileri eğlenceli aktivitelerle bilime teşvik etmek ve onların hayal güçlerini geliştirmek için kurulmuştur. Atölyemizde bulunan plazma küresi, sesli borular, suda girdap vb. birçok etkinlik ile çocuklarımız bilimi görerek, dokunarak, dinleyerek öğreniyor. Bilim kültürleri gelişen öğrencilerimiz, toplumun düşünen ve sorgulayan bireyleri olarak yetişirken, yaratıcılıklarını kullanarak bilimsel çalışmalara ilk adımlarını atıyorlar.
 
 

 

BİLİŞİM KULÜBÜ
 

Kulübümüz; öğrencilerimizin bilgisayar kullanma becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra teknoloji araçları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak için kurulmuştur. Öğrencilerimizi teknolojiye hâkim, gelişmeleri yakından takip edebilen ve bu bilgileri tüm derslerinde aktif olarak kullanabilen, geleceğin teknolojilerini şimdiden öğrenen bireyler olarak yetiştirme amacında olan bu olan kulüpte, sürekli uygulamaların yapıldığı aktif öğrenme yöntemleri kullanılır.Okul olanakları okuldan okula küçük farklılıklar gösterebilmektedir. 

 

 

AKIL OYUNLARI KULÜBÜ
 

Kulübümüz; keyifli oyunlar ve zihinsel aktiviteler ile öğrencilerimizi akıl oyunlarıyla tanıştırmak, düşünmeye sevk etmek, öğrencilerimizin problem çözme becerilerini artırmak ve farklı düşünebilmelerini sağlamak için kurulmuştur. Akıl oyunları kulübünde öğrencilerimiz, eğlenceli vakit geçirerek problem çözme, mantık yürütme, hızlı düşünme, çözüm üretme gibi beceriler kazanır ve bu becerilerini geliştirme fırsatı bulurlar.Okul olanakları okuldan okula küçük farklılıklar gösterebilmektedir.
 
 
 

ASTRONOMİ VE UZAY BİLİMLERİ KULÜBÜ

 
Kulübümüz; öğrencilere gökbilimini sevdirmek, güneş sistemi gezegenlerini tanıtmak ve gözlem araçları hakkında bilgilendirilmek için kurulmuştur. Öğrencilerimiz okulumuzda bulunan gökyüzünün durumuna göre dönebilen gözlemevinde uzman astronom eşliğinde özel filtrelerle güneş, ay, gezegenler, yıldız kümeleri, kuyruklu yıldız ve gök cisimlerini incelerler. Astronomi ve uzay bilimleri kulübümüzde öğrencilerimiz için bilim insanlarıyla gözlem ve gökbilim içerikli sunum ve etkinlikler düzenlenmektedir.Okul olanakları okuldan okula küçük farklılıklar gösterebilmektedir.

 


 

EĞLENCELİ MATEMATİK KULÜBÜ
 

Kulübümüz; öğrencilerde matematiği eğlenceli ve keyifli hale getirerek, bilgi hazinelerini güçlendirmek için kurulmuştur. Matematik kulübünde öğrencilerimiz çeşitli matematik oyunları ile hem eğlenir hem de öğrenirler.Okul olanakları okuldan okula küçük farklılıklar gösterebilmektedir.
 
 

 

EKO-OKUL KULÜBÜ
 

Kulübümüz; öğrencilerimizin çevre bilincini geliştirmek ve çevreye daha duyarlı hale getirmek amacıyla kurulmuştur. Çevrenin korunması ve doğal kaynakların kullanımı konusunda sürdürülebilirliğe dikkat ettiğimiz okullarımızda, ihtiyaçlarımızı karşılamak için kazandığımız tüketim alışkanlıklarımızı değiştirmeyi hedeflemekteyiz. Eko-Okul Kulübümüz öğrencilerimize çevre eğitimi verilmesini, doğanın dengesine saygılı olmayı, onlara çevre dostu davranışlar kazandırmayı desteklemektedir. Eko-Okul kulübündeki öğrenciler grup çalışmalarına yatkın, karar verme yetisine sahip, sorun çözme odaklı bireyler olarak yetiştirilir. Okul olanakları okuldan okula küçük farklılıklar gösterebilmektedir. 

 

18 Aralık 2021