ÖN KAYIT
ULAŞIM HİZMETLERİ

Sınav Koleji, Güvenli Okul Politikası ile öğrencilerin evlerinden servisle alındıkları andan başlar, tekrar ailelerine teslim edilinceye kadar devam eder. Okul servislerinde öğrencinin güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi için sürekli denetimler yapılır ve servis süreleri takip edilir. Güvenlik bakımından öğrencilerin evlerine kayıtlı oldukları servis ile gidiş dönüş yapmaları önemlidir. Hiçbir öğrencinin kayıtlı olmadığı bir servis ile okula gidip gelme izni yoktur.

Tüm velilerimize ücretsiz olarak sunulan servis bilgilendirme uygulaması sayesinde, servis gelmeden önce mesaj ya da arama yoluyla veliler bilgilendirilir. Servis Bilgilendirme Uygulaması velilerin okula servisle giden çocukları için yaşadıkları tüm endişe ve sorunları ortadan kaldıran çağrı ve akıllı bilgilendirme sistemidir. Bu uygulama ile okul yönetimi, servis firması ve şoförün eş zamanlı olarak, güvenilir ve kaliteli bir servis hizmeti vermesini sağlar. Servis çalışanları ile yılın belirli zamanlarında yapılan briefing ve eğitim toplantıları yapılmaktadır. 
 
Veliler, Servis Bilgilendirme Uygulaması ile sabah ve akşam servis aracının öğrenciyi aldığı noktaya ne zaman geleceğini, öğrencilerinin sabah gidiş ve akşam dönüşlerde servis aracına binip binmediğini, servis aracının okula saat kaçta giriş çıkış yaptığını anlık öğrenirler .Öğrencinin servise bindiği ve indiği saat bilgisi veliye iletilir. Bu şekilde  velilerin yaşamış olduğu endişe ve sorunlar ortadan kalkar. Uygulama ile okul yolu risk haritası kapsamında anlık uyarı ve bildirimler ile çözüm bulunur. Okul yolu okul servis güvenliğini en geniş anlamda sağlar. Servis firması, hizmetlerini anlık ve geçmişe yönelik takip, kontrol ederek profesyonel ve başarılı bir yapıya sahip olur.
 
 


Servis hizmeti okulun tamamlayıcı bir parçası olduğundan hareketle, okul içinde uyulması gereken kurallar servis içinde de geçerlidir. Ayrıca servis içlerinde belirlenmiş  kurallar bulunur ve servis hizmeti alan her öğrenci bu kurallara uymakla yükümlüdür. Serviscell ile Servis hizmetlerinde yaşanan sorun ve aksamaların neredeyse tamamının çözülmektedir. Seviscell ile velilerin ve öğrencilerin memnuniyeti sağlanır. Serviscell hizmeti ile okul yönetiminin servis sorunlarından kaynaklı yaşadığı maddi ve manevi zararlar da ortadan kalkar. Sınav Kolejlerinde uygulanan Serviscell  sistemi sayesinde başarılı ve sorunsuz bir hizmet verilir. Veli, öğrenci ve okul yönetimi memnuniyetleri en yüksek düzeyde olur.

Servis araçlarında servis içinde bulunan öğrenciler emniyet kemerlerini bağladıktan sonra hareket eder. Öğrenciler önceden veli tarafından belirtilen yerlerde indirilir. Servis kullanan öğrencilerin hiçbir zaman inme-binme yeri veli yazılı onayı olmadan değiştirilemez. Öğrencileri servis değiştirme yönündeki istekleri veli izni ve okul yönetimi onayı doğrultusunda işleme konulur ve yürürlüğe girer.
 
Gün içerisinde öğrencinin herhangi bir sebepten dolayı okuldan erken ayrılması gerekiyorsa ve öğrenci servis kullanıyorsa, öğrenci velisi, öğrencinin durumunu yazılı bir şekilde ilgili kademe müdür yardımcısına bildirmelidir. İlgili kademedeki müdür yardımcısına ulaşmasının ardından öğrenciye, üzerinde çıkış saati, çıkış sebebi ve çıkacağı kişinin adının yazılı olduğu ‘günlük çıkış kağıdı’ düzenlenir. Veli, servis firma yetkilisine öğrencinin dönüşte servis kullanmayacağı bilgisini muhakkak vermelidir. 

Çeşitli mikrop ve virüslere karşı okulumuzda, servislerimizde  detaylı temizlik yapılmakta ayrıca tüm alanlar dezenfekte edilmektedir. Öğrencilerimizin konu ile ilgili eğitimleri devam etmektedir. 

05 Ekim 2021