ÖN KAYIT
Beyaz Bayrak Kapsamında Yüz Yüze Eğitim Başladı!


2021-2022 Eğitim Öğretim Döneminde, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyoruz.
 
Sınav Okullarında temizliğin ve hijyenin ön planda tutulduğu, bu alanda gerekli çalışmaların yapıldığı ve hassasiyetin gösterildiği Beyaz Bayrak projesi kapsamında çocuklarımızın temiz ve sağlıklı ortamlarda bulunmalarını önemsiyor ve bu hususta tüm çalışmaları destekliyoruz.

6 Eylül 2021 Pazartesi günü 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılının ilk ders zili çaldı. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında 2006 yılında imzalanan ‘Beyaz Bayrak’ programı sertifikasına sahip Özel Sınav Koleji olarak heyecan ve mutlulukla beklediğimiz öğrencilerimiz akademik yılın ilk gününde hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak ilk derslerini yaptılar. Sınav Koleji’nin 2006 yılında Sağlık Bakanlığı ile imzaladığı ‘Beyaz Bayrak’ projesi ile 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının ilk dersi yapıldı.
 
Beyaz Bayraklı Sınav Koleji olarak aylardır bugünü bekleyen öğrencilerimizle ailelerimizin heyecanını ve mutluluklarını paylaşıyoruz. Sınav Koleji olarak okullarda temizlik ve hijyenin ön planda tutularak bu alanda gerekli hassasiyetlerin gösterildiği, çalışmaların yapıldığı bir proje olan ‘Beyaz Bayrak’ projesi ile çocuklarımızın akademik başarılarının yanı sıra sosyal, sportif ve kültürel alanlarda yapacakları etkinlikleri, temiz ve sağlıklı ortamlarda bulunmaları hususunda tüm çalışmaları destekliyoruz. 
 

07 Eylül 2021
Bunlara da göz atın!