ÖN KAYIT
ABD ÇİFT DİPLOMA LANSMANI


SINAV KOLEJİ VE ACADEMICA INTERNATIONAL STUDIES TÜRKİYE ARASINDA İMZALANAN DUAL DiPLOMA LANSMANI ANKARA SINAV KOLEJİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ!


ABD Çift Diploma Programı lansmanı 5 Temmuz 2024 tarihinde Ankara Sınav Kolejinde gerçekleştirildi. 

Sınav Koleji ve Academica Türkiye arasında imzalanan Amerika Çift Diploma Programı anlaşması ile eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanan Sınav öğrencileri aynı anda iki lise diploması alma fırsatını yakalayacaklar. Program ile Sınav Koleji öğrencileri, ulusal lise diplomalarının yanında Academica International Studies Çift Diploma Programı ile ABD lise diplomasına da sahip olabilecek. Bu sayede Sınav Kolejinden mezun olan öğrenciler bu diploma ile Amerika ve Avrupa’da birçok üniversiteye başvuru yapabilecek ve kabul önceliği alabilecekler.

5 Temmuz 2024 tarihinde Ankara Sınav Kolejinde gerçekleşten lansmanda Academica International Studies Çift Lise Diploma Programı Türkiye yetkililerinden Dr. Aslıhan KOCAEFE ve Dr. Gülnur DOĞANATA Amerika Çift Diploma Programı ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler.

Sunumun ardından Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Metin ÖZER teşekkürlerini sundu ve katılımcılara çift diploma programın önemini vurguladı. Öğrencilerimize uluslararası düzeyde rekabet avantajı sağlayacak bu programın, küresel dünyada kendilerine yeni kapılar açacağını ve başarılarına katkı sağlayacağını ifade etti.

Amerika ve Avrupa üniversitelerine başvuru ve kabul avantajıyla birlikte ders muafiyeti sağlayan Sınav Koleji AP programının ardından Sınav Koleji Çift Diploma Programı ile Sınav öğrencilerine küresel eğitim dünyasının kapıları daha fazla açılacak.
















 

09 Temmuz 2024
Bunlara da göz atın!