ÖN KAYIT
YKS 2024  tercih kılavuzu yayımlandı: Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Tercih Kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı. YKS 2024 tercihleri ne zaman başlayacak? kontenjanlar ve taban puanlar)

YKS 2024  tercih kılavuzu yayımlandı: Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Tercih Kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı. YKS 2024 tercihleri ne zaman başlayacak? kontenjanlar ve taban puanlar) 

Kılavuzda YKS tercih tarihlerinin yanı sıra kontenjan ve taban puanlara ilişkin de bilgi yer alıyor.


Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) tercih süreci, 25 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında "ais.osym.gov.tr" internet adresinden yapılacak. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, tercih tarihlerini ve kontenjanları içeren bilgilerin YKS tercih kılavuzunda yer aldığını belirtti. Adaylar, tercih işlemlerini yapmadan önce kılavuzu detaylı bir şekilde incelemeli ve yönergeler doğrultusunda işlemlerini tamamlamalı.

 
YKS 2024  tercih kılavuzu yayımlandı: Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Tercih Kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı. YKS 2024 tercihleri ne zaman başlayacak? kontenjanlar ve taban puanlar)
 

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları açıklanmasının ardından üniversite adaylarının öncelikli gündem maddelerinden biri taban puanlar ve kontenjanlar oldu. YKS 2024 tercih kılavuzu, adaylara taban puanlar ve kontenjanlar hakkında detaylı bilgi sağladı.Kılavuzda YKS tercih tarihlerinin yanı sıra kontenjan ve taban puanlara ilişkin de bilgi yer alıyor.


 
YKS 2024  tercih kılavuzu yayımlandı: Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Tercih Kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı. YKS 2024 tercihleri ne zaman başlayacak? kontenjanlar ve taban puanlar - 1

 

YKS TERCİH KILAVUZU


ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) tercihlerinin 25 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında "ais.osym.gov.tr" internet sitesi üzerinden gerçekleştirileceğini açıkladı. Kılavuzda YKS tercih tarihlerinin yanı sıra kontenjan ve taban puanlara ilişkin de bilgi yer alıyor.

 
YKS 2024  tercih kılavuzu yayımlandı: Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Tercih Kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı. YKS 2024 tercihleri ne zaman başlayacak? kontenjanlar ve taban puanlar)  YKS 2024  tercih kılavuzu yayımlandı: Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Tercih Kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı. YKS 2024 tercihleri ne zaman başlayacak? kontenjanlar ve taban puanlar

 

YKS TERCİH KILAVUZU


ÖSYM tarafından yapılan duyuruda belirtildiği gibi, "2024-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu", 16-23 Temmuz 2024 tarihleri arasında http://www.osym.gov.tr adresinden yayımlanacak. Bu kılavuz, adaylara ve ilgililere ön bilgi sağlamak amacıyla sunulmaktadır. Dolayısıyla, adayların tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet sitesinden yeniden yayımlanacak kılavuzu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM tarafından yapılan duyuruları takip etmeleri önem arz etmektedir.” denildi


  YKS 2024 TERCİH KILAVUZU


 
Üniversite YKS 2024  tercihleri nasıl yapılır? YKS 2024 kaç tercih hakkı var? Üniversite YKS 2024 tercihleri nasıl yapılır? YKS 2024 kaç tercih hakkı var? YKS birincileri başarılarının sırrını anlattı YKS birincileri başarılarının sırrını anlattı  2024 KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı: Lise KPSS başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ücreti ne kadar? KPSS başvuru kılavuzu 2024 KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı: Lise KPSS başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ücreti ne kadar?KPSS başvuru kılavuzu   Öğretmenlerin mazerete bağlıyer değiştirme başvurualımları ne zaman? (Özür grubu atama takvimi) Öğretmenlerin mazerete bağlıyer değiştirme başvurualımları ne zaman? (Özür grubu atama takvimi)

Bunlara da göz atın!